Hvem vi er

Levende Kirke er en international gruppe af mennesker med alle aldre og baggrunde. Nogle er danske, nogle bor permanent i Danmark, og andre er her i kortere tid pga. arbejde eller studier. Vi er en stor familie, hvor alle passer ind uanset alder er kulturel baggrund. Visionen for kirken er at være en relevant og levende kirke, der  gør en forsekl på lokalt, nationalt og international niveau.

Staben

Vores ledere er der for at tjene og arbejde i kirken. Det er vores passion og mål at se kirken og alle medlemmer blive udrustet og styrket i deres hverdag, og at vi kan have en positiv indflydelse på enhver person, der kommer i kirken. 

 

Brett

Chris Brett, Præst

Chris har været præst i Levende Kirke i over ti år. Han elsker at kunne opmuntre folk i deres liv og tro. Han underviser omhyggeligt og med respekt for Guds Ord, men også med på en måde så alle får noget helt særligt med hjem – hver gang. Chris har forkyndt og deltaget i humanitært arbejde i mange lande rundt omkring i verden, og har taget et hold af unge med til arbejde på børnehjem i Indien. Han interesserer sig oprigtigt for mennesker og at gøre en forskel i deres liv. Clara leder Familiegruppen i Helsingør. 


RachelandAnthonyAnthony og Rachel Gates, præst og Ansvarlige for undervisning

Anthony er præst i Levende Kirke og hovedsageligt ansvarlig for at koordinerer undervisningen af voksne i kirken. Han og Rachel hjælper med alt, der er behov for foran og bag scenen. Anthony er oprindeligt fra Australien, men har boet i Danmark i ti år, og elsker at være i Danmark. Han og Rachel er forældre til Maggie, og sammen leder de Levende Gruppen, der mødes i Valby hver onsdag. Rachel er jurist, fantastisk kage-bager. Anthony er IT uddannet, og elsker at udforske verden og tilbringe tid med sin familie.

majken (web)Majken, Leder af børnearbejdet 

Majken leder børnearbejdet i kirken. Hun har mange års erfaring som pædagog i både børnehaver og SFO’er. Hun har altid masser af sjove ideer til at aktivere og undervise børnene på en spændende og lærerig måde. Hun elsker at se børn lære Gud at kende, og lære hvor meget han elsker netop dem personligt. 

945210_10152866620290026_1340257096_nAnne Katrine, CONNECT leder og kasserer 

Anne Katrine er ansvarlig for CONNECT aktiviteterne i kirken. Hendes cand.merc. grad kommer til stor nytte som kasserer for kirken. Anne Katrine elsker at gøre en forskel for andre, og går gerne en omvej for at kunne hjælpe folk omkring sig. Derudover hjælper hun med at lede torsdagsgruppen, der mødes på Østerbro.